Servicii
Simona Boldea

Vei rămâne și tu surprins câte lucruri poți descoperi despre tine: calități, abilități, pe care fiecare le avem în noi, dar pe care nu le-am pus în valorare. Motivele sunt multiple: ce am primit de la părintii noștri, de la școală, de la mediul în care am activat, propriile noastre frici și limitări.
Practic, ceea ce fac eu este să le scot la lumină împreună cu tine, să le conștientizezi, să-ți redau încrederea necesară astfel încât să devii exact ceea ce iți dorești, un nou TU!

Te voi ghida practic să înveți să ai o abordare 360 de grade a vieții tale, încărcându-te cu energie, într-o manieră jucăușă și fără să te plictisești.

Fericirea – zâmbetul multicolor al sufletului în forma unui curcubeu!

– Viorel Vintilă –

Cine sunt?

Simona Boldea – sunt mamă, soție și cel mai important lucru este că sunt un om printre oameni. Am descoperit de-a lungul timpului că ceea ce mă face fericită și mă împlinește ca și persoană este să ajut alți oameni să-și găsească fericirea și sensul vieții.

Cum fac acest lucru?

Lucrăm la dorința și voința ta, descoperim ce te motivează să faci acești pași și ce ești dispus să-ți oferi pentru a evolua. Îți promit că alături de mine, vei avea cea mai frumoasă călătorie a vieții tale, pe care, de la început te asigur, că o vom face împreună.

Ce mă recomandă?

Din 2016 lucrez ca și modelator – arhitect motivațional, atât cu adulți, cât și cu adolescenți, realizând ședințe individuale particularizate nevoilor fiecăruia. Totodată am organizat traininguri de dezvoltare pentru echipe profesionale cu scopul eficientizării activităților.

Ce spun Clienții? Recomandări

Cuvintele sunt de prisos… nu pot exprima, ceea ce simți și impresia despre Simona… știi senzația aceea, că parcă o cunoști de o viață și nu te-ai mai sătura de vorbă în a povesti. Ca și om, ca și architect, modelează, cu o condiție: acceptă ajutorul și fii modelabil!

Noi barbații suntem subiectivi în privința femeilor, însă Simona este mai mult de atât, este un om printre oameni, un prieten pe care îl cauți o viață, să fii norocos ca și mine că am găsit-o! Iar ca specialist, aici sunt obiectiv… vă provoc să o cunoașteți.

Înscrie-te la Newsletter