Fericirea – zâmbetul multicolor al sufletului în forma unui curcubeu!

– Viorel Vintilă –

În calitate de modelator și arhitect motivațional caut în primul rând să te cunosc cu adevărat cine ești, ce iți dorești, care sunt pasiunile tale, care sunt nemulțumirile/neîmplinirile tale, blocajele, temerile tale.

Cine sunt?

Simona Boldea – sunt mamă, soție și cel mai important lucru este că sunt un om printre oameni.

Am descoperit de-a lungul timpului că ceea ce mă face fericită și mă împlinește ca și persoană este să ajut alți oameni să-și găsească fericirea și sensul vieții. În acest sens, am ales să studiez medicina, dar nu a fost suficient, iar dragostea mea pentru oameni m-a determinat să mai adaug o specializare, psihologia, care, din punctul meu de vedere, este cheia ce poate deschide sufletul omului.

Cu ajutorul ei, am descoperit pasiunea vieții mele și am decis să mi-o urmez. Sunt fascinată să descopar tipologii umane, iar rolul meu este de modelator. Imaginați-vă că țin în mană o bucată de plastilină pe care o modelez astfel încât la final să obțin cea mai bună versiune a modelului.

Cum fac acest lucru?

În calitate de modelator și arhitect motivațional caut să cunosc cine ești, ce iți dorești, care sunt pasiunile tale, care sunt nemulțumirile/neîmplinirile tale, blocajele, temerile tale. Apoi, lucrăm la dorința și voința ta, pentru a face împreună lucruri necesare spre a-ți continua drumul, descoperim împreună ce te motivează să faci acești pași și ce ești dispus să-ți oferi pentru a evolua. Îți promit că alături de mine, vei avea cea mai frumoasă călătorie a vieții tale, pe care, de la început te asigur, că o vom face împreună. Vei rămâne și tu surprins câte lucruri poți descoperi despre tine: calități, abilități, pe care fiecare le avem în noi, dar pe care nu le-am pus în valorare. Motivele sunt multiple: ce am primit de la părintii noștri, de la școală, de la mediul în care am activat, propriile noastre frici și limitări. Practic, ceea ce fac eu este să le scot la lumină împreună cu tine, să le conștientizezi, să-ți redau încrederea necesară astfel încât să devii exact ceea ce iți dorești, un nou TU!

Ce mă recomandă?

Din 2016 lucrez ca și modelator – arhitect motivațional, atât cu adulți, cât și cu adolescenți, realizând ședințe individuale particularizate nevoilor fiecăruia. Totodată am organizat traininguri de dezvoltare pentru echipe profesionale cu scopul de a eficientiza activitatea lor în raport cu cerințele corporate.

Am investit în pregătirea mea continuă pentru a face față provocărilor dinamicii sociale și profesionale actuale.

Am urmat cursurile:

  • Universitatea „Ovidius” Constanța, Facultatea de Medicină Dentară – licențiată în 1999
  • Train the Trainers – Slovenia, 2005
  • Train the Trainers – Codecs, București, 2008
  • Universitatea „Titu Maiorescu” Galați, Facultatea de Psihologie, licențiată în 2010
  • Tools and techniques of Project Management – București, 2014
  • Program “Master Public Speaking” – București, 2016
  • Curs și atestat acreditat de Mnisterul Muncii și Ministerul Educației pentru Consilier de Dezvoltare Personală – București, 2016
  • Curs și atestat acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru Specialist în activitatea de Coaching – București, 2017
  • Curs și atestat acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru Formator – București 2018
  • Curs Bazele Numerologiei – București, 2020

Te voi ghida practic să înveți să ai o abordare 360 de grade a vieții tale, încărcându-te cu energie, într-o manieră jucăușă și fără să te plictisești.

Înscrie-te la Newsletter